(22 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan)
“GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİNİN TESPİTİ” İLE İLGİLİ DUYURU

Kooperatifimizin 2017 yılı olağan genel kurul toplantısının 22 Temmuz 2018 tarihinde kooperatifimize ait “Sosyal Tesisimizde” (kafeterya) yapılması planlanmaktadır.

Kooperatifimiz ile ilgili konuların görüşüleceği genel kurulda gündeme alınmasını arzu ettiğiniz konuları 10 Mayıs 2018 tarihine kadar kooperatifimize ait iletişim kanalları üzerinden yönetim kurulumuza iletmenizi rica ediyoruz.

Tarafımıza ilettiğiniz konular arasından “kooperatifimiz açısından” uygun olan ve kooperatifimizin gelişmesine katkı sağlayacağını umduğumuz hususları da genel kurul gündemimize almaya gayret edeceğiz.

Bize bu hususta vereceğiniz olumlu katkılar için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

İSMAİL DEMİRBAŞCI (BAŞKAN)              Davut ALTUNTAŞ (2.BAŞKAN)

1. TIKLAYIN, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN
  2. WHATSAPP HATTI(0530) 746 29 75
  3. E-POSTA (TIKLAYIN): ZUMRUTEVLERSITE@GMAIL.COM